Annons:

Det är ju inte så att jag ska göra några stora livsomställningar. Börja träna, sluta röka, lägga om kosten, vara ute mer, börja resa, börja följa en dröm osv etc. Men jag gillar ändå symboliken i ett nytt år. Ett vitt blad, ett nytt kapitel, en ny dröm att jobba mot.

Inga löften, inga storslagna mål. Men några viktiga delmål, siktet inställt och arbetshandskarna på. 2017 ska bli ett år med lite mer fokus. Inga vägar är spikraka och det finns alltid flera vägar till samma mål. 2017 ska det vara just det, SAMMA mål. 2017 är ”Keep your eyes on the prize and move on”

Tajmade ihop nyåret lagom med återkomsten efter en redig förkylning, du vet den där du också hade. Blev frisk i mellandagarna och trappade upp i lagom takt och rev sedan av en dundervecka denna årets första. Gillar också symboliken i att sätta ribban och ta sats.

Vad ska då detta nykläckta år innehålla? Jo men jag tänkte mig att tävla ganska mycket. Adventure racing, swimrun, multisport, terräng triathlon som en ny liten bubblare och tydligen löpning. För det behöver jag tydligen. Sedan ska det tränas, resas och jobbas lite, kanske lite mer än förra året.

Och fortsätta drömma. Men mest: Keep my eyes on the prize, and move on!

 

Om skribenten

Jag trivs allra bäst på två hjul oavsett underlag, fast helst slingriga stigar upp och ner med rötter och lera. Men älskar också dagarna på havet i surfskin, till skogs i löparskorna och på berget i pjäxorna. Min dröm är att fylla mitt liv med massor av min passion för naturen, äventyr, träning, tävling och att helt enkelt bli väldigt trött . Detta försöker jag göra till min verklighet varje dag, det är inte enkelt men det är värt det. Oftast. Faktiskt nästan jämt. Jag tror att vi alla skulle behöva mer drömmigt i livet. Om än bara lite, eller så kan du göra som jag och ta i från tårna.

Liknande inlägg