Annons:
Winter Show kommer till Kungsträdgården den 22-23 oktober. Ett event som bäst kan sammanfattas som något för dem som älskar att åka skidor.  Den svenska fjällvärlden och utländska destinationer är på plats för att visa upp sig och det kommer vara en hel drös andra upptåg.

”Vi fraktar in 200 kubik med snö för att kunna bygga bla en railarena (skidbacke) och en skicross som startar från stora scenen i parken. Det finns även en snowboardskola för de allra minsta barnen. Som skidåkare behöver man träna på balans, så på plats kan besökarna testa att gå på lina och hoppa studsmatta” säger arrangören Lena Bergman.

ski-cross1

Mattias Svahn kommer finnas på plats för att prata vallning, besökarna kan ta med sig sin utrustning så vallar Mattias dem kostnadsfritt.

Mattias Svahn. Foto Nisse Schmidt

Hos Barnens Vasalopp har alla barn möjlighet att gratis få prova på att åka skidor och saknar man skidor finns all utrustning att låna. Alla barn som provar på får diplom och naturligtvis blåbärsoppa.

barnens_vasalopp_upplopp_2016_1350x690Världsstjärnor från landslagen i Freeski och snowboard kommer vara på plats. Besökare har chansen att åka tillsammans med Emma Dahlström, Henrik Harlaut, Jesper Tjäder och Sven Thorgren.

vintershow-4 Det är fri entré och alla aktiviteter är kostnadsfria.

Fullt program hittar ni här http: www.wintershow.se

En respons