Annons:

Ja ni läste rätt! Vem vill inte vara med och bygga en egen timmerflotte, filosoferandes flyta fram på slingriga Klarälven, styra flotten bl.a med hjälp av en kajak, lära känna nya bekantskaper och ständigt vara ett med naturen i en vecka?!
Det kallar jag ro för själen!

Flottfärd Klarälven m. Vildmark i Värmland

Flottfärd Klarälven m. Vildmark i Värmland

Jag har då alltid funderat på hur man tidigare tagit sig fram på våra älvar i Sverige, när man transporterat gods mellan byar. Dessa funderingar kommer jag nu få ganska många svar på – då detta är en av mina etapper jag ska ta mig igenom Sverige på i sommar!

Ta chansen att vinna tävlingen, följ dessa punkter och ni är med och tävlar:

  • Dela detta blogginlägg på er Facebook med en nominering till varför ni skall vinna (vill ni inte skriva det öppet kan ni alltid nominera det i ett meddelande till Freedalance på Facebook)
  • Gilla Freedalance och Vildmark i Värmland på Facebook
  • Bidragen skickas in INNAN torsdagen den 12e maj – vinnaren utses lördagen den 14e maj nästa vecka

Delad glädje – dubbel glädje! 🙂

Datum för flottfärden: 5e till 11e Augusti 2016

Detta vinner ni:
Erbjudandet gäller grundutrustning för en vuxen som delar flotte med mig.

Bygga flotte, Klarälven m. Vildmark i Värmland

Bygga flotte, Klarälven m. Vildmark i Värmland

Grundutrustning hittar ni på följande: Grundutrustning
För mer information om veckoturen: Timmerflotte 7 dagar samt http://www.vildmark.se/

Tillägg som kan tillkomma är: egen transport till och från Gunnerud i Värmland, proviant(mat) vilket vi kan komma fram till närmre avfärd, går att köpa via Vildmark i Värmland.

 

FLOTT VA?! 😀

 

Följa:
freedalance” på instagram, facebook och YouTube.
#freedalancethroughsweden
Glada hälsningar från Dalarna,

/ Frida Benedikt

Om skribenten

"Äventyr för mig handlar nog mest om att komma utanför sin trygghetszon, där man växer av att försöka. I Nepal jobbar jag som svensk reseledare (åt Far Away Adventures) för svenska grupper på vandringar och rundresor, och umgås med mina nepalesiska vänner på vandringar och paddlingar m.m. Jag går nu Adventure Academy, class of 2016 och i sommar kommer jag under tre månader, på olika äventyrliga sätt, ta mig igenom hela Sverige från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder" - Frida Benedikt aka Freedalance

Liknande inlägg