Annons:

Jag vet att det är en cykel, men för mig kommer det bli så mycket mer än så. Den kommer bära mig och dra min vagn 150 mil. När det blir ensamt på vägen så kommer det kännas lättare att prata med den om den har ett namn . Men vad ska den heta?

Utlottning – Bästa namnet vinner!
Jag vill ha era förslag och som tack kommer cykeln få heta det namn som är bäst, Dessutom är alla som skickar in ett förslag med i. en utlottning av två paket med produkter från Canyon, Mighty Sport och Outmeals.

Vagnen - Burley NomadfVagnen behöver också ett namn. Kommer du på ett bra förslag vill jag absolut ha det med. Blir som en side-kick till cykeln. Kommer bli spännande att läsa vad ni kommer på!

Vad är det för cykel? 
Cykeln jag kommer cykla på är en Canyon Cykelcross Inflite AL. Lämpar sig för utmaningar och kommer bli en bra reskamrat. Den är inte bara snabb och som gjord för äventyr, utan den är svart,röd och snygg också.

Canyon Inflite AL - Foto: Sussi Fotograf

Stefan, marknadschef och Gurra, cfesmekaniker på Canyon har anpassat den för utmaningen. Bl.a. så är det andra däck som tål tuffa tag. Lätta robusta skärmar som håller borta smuts och väta. Den är lika otålig som jag på att få komma iväg!

Stefan och Gurra på Canyon

Vad behöver du göra? 
Reglerna för utlottningen är enkla. Senast tisdag 3/5 behöver du göra två saker!

1. Dela länken till min blogg på outsidesweden.se på Facebook, Instagram eller Linkedin.

Länken är: www.outsidesweden.se/author/fredrik

2. Skicka ett mejl med namnförslag på cykeln och ett på vagnen till fredrik.hjorth@empass.se.  Ange ”Cykeln” i ämnesraden. Ha med en kort tanke bakom namnen. Och berätta var du delade inlägget.

Skänk en kopp kaffe till skolan i Nepal
Vill du vara med i insamlingen så kan du göra något så enkelt som att byta en kopp kaffe mot en gåva till skolan i Nepal. Bara att Swisha till +4673 089 45 77. Det numret är endast kopplat till insamlingen och alla bidrag hjälper!

Fredrik Hjorth - Foto: Sussi Fotograf

 

Om skribenten

Fredrik Hjorth

Fredrik Hjorth arbetar som managementkonsult inom bank och finans med fokus på värdepappershandel och penningtvätt. Han är projektledaren som parallellt med sina uppdrag lever ut sina äventyrsdrömmar och inspirerar andra att ta tag i sina. Han har bl.a. cyklat 150 mil med all packning till Kebnekaise för att sen packa om, vandra in och bestiga berget. Vid sidan om sitt vanliga arbete arbetar Fredrik även som guide på Expeditionsresor till bl.a. Kilimanjaro och Nepal. Att hitta näräventyr som fungerar i vardagen är något Fredrik specialiserat sig på. Under hela 2017 genomförde han sitt projekt 52 veckor - 52 nätter, där han sovit ute i tält minst en natt i veckan ett helt år. ’

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras