Annons:

Få kan ha missat de närmast virala videosarna av dessa sittpuffar när de spreds lite här och var förra året. En av många varianter kommer från norska Chillbean.

Hopfälld i sin påse är den stor som en mindre sovsäck och förutom själva påsen ingår även en liten tältpinne för att fixera ekipaget med. Uppblåsta krävs det inte mycket för att dessa lätt fångas av en vindpust och blir ett minne blott så den där pinnen är mer än en ploj. Ploj är däremot den lilla kapsylöppnare som sitter fastsydd i locket och det befäster denna puffs partyidentitet.

Utsidan är i relativt kraftig och rivsäker nylon men det är inte det som håller den lufttät utan en insida som rymmer helt vanlig plast. Det liknar mest en gigantiskt något kraftigare plastpåse och det går inte att undvika känslan av att denna konstruktion kan gå sönder ganska lätt. Samtidigt är det en form av två-lagerskonstruktion.

Summa summarum: en kul, trevlig och bekväm pryl i parken eller pool/grillpartyt. Men kånka med den ut i skogen? Nja…

På filmerna ser den busenkel ut att fylla med luft men det tar nog lite träning innan man får in rätt teknik, innan dess får man lita på löpbenen

Att stänga och tömma är superlätt

Skäl för sitt namn gör den definitivt

Pris: 899 norska varianter
Chillbean.no

Om skribenten

Chefredaktör

Liknande inlägg

En respons