Annons:

Vi hade iallafall tur med vädret!? Här kommer några bilder från helgen. Vi var en ganska jämn grupp med deltagare i olika åldrar som njöt av backarna, yoga i soluppgången och sällskapet. I samarbete med Systrar i Bergen och destination Hemavan Tärnaby.

Vy från mitt hotellrumsfönster. Guldbollen är Naturum och Fjällparken, som även gör guidningar i den fjällbotaniska trädgården.

En av de längre, flackare, slingorna från Kungsliftens topp bjöd på de vackraste vyerna den dagen.

Inte trångt i backarna direkt!

Skidlärarpraktikanten Molly fick hoppa in och prata med- och motvrid med oss! Min favoritövning från helgen var ”snöflingan”, där två åkare håller i varandras stavar och tar sig nedför backen som ett hjul. Man turas om att åka baklänges respektive framlänges och får på så vis en bra känsla för balans på skidorna.

Nu kör vi!

Outdoorbyrån Systrar i Bergens grundare Johanna Nygård vill att fler ska förverkliga sina drömmar. Här laddar hon för frukostföreläsningen ”Våga drömma stort!” på Café Familjen i Tärnaby.

Till frukost bjöds det bland annat på smoothie, Olas specialgröt med kokosflarn och jordnötssmör, saftigt glutenfritt bröd, kaffe från Budhas Kaffe & Rosteri i Lycksele och annat gott!

Män och kvinnor. Kvinnor och män. Hur brukar du säga? De flesta utgår ifrån att mannen är normen – det vill Johanna ändra på! För att sätta kulturen på Systrar i Bergens resor är alla guider och experter kvinnor inledningsvis.

Frukostpåfyllning!

Skoteråkning på Tärnasjön.