Annons:
Hej allihopa! Det känns jättekul att få börja blogga här på Outside Sweden! Micke heter jag och jobbar som guide och utbildare i friluftsliv.
I tre år har jag haft den stora förmånen att kunna jobba med det jag älskar, och nu vill jag inspirera andra till att göra det! Här kommer du att kunna läsa om hur det är att jobba med friluftsliv på heltid. Du kommer också att hitta guider, inspiration och tips och tricks från vildmarken, och en skvätt friluftsfilosofi här. Den 5:e oktober åker jag till Kilimanjaro och bestiger berget med två gäng grymma svenska gäster, så vi börjar med att snacka Kilimanjaro i nästa inlägg!
Go tur!
//Micke
Sponsorer:
vitrilogor woolpower-log
tissot

Om skribenten

Mikael Nyman

Mikael Nyman är frilansande guide, Rope-Access Instruktör och konsult i friluftsliv och säkerhet. Han har långcyklat till Sydafrika. Passionen är att hjälpa andra hitta sina äventyr och utmaningar i naturen. Mikael guidar bland annat på Kebnekaise, Kilimanjaro, i Marocko, och på en höghöjdsbana utanför Uppsala. Här på Outside Sweden bloggar han om livet som guide, ger dig tips inför ditt nästa äventyr och filosoferar om friluftsliv.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras