Annons:

Tidigare i år presenterade Nikon KeyMission 360 – en vattentät, bärbar actionkamera som kan spela in video i 360° och 4K UHD. Nu släpper de ytterligare två actionkameror: actionkameran KeyMission 170 och wearablekameran KeyMission 80.

Den stöttåliga och vattentäta KeyMission 170 fångar dynamiska 4K UHD-videofilmer och levande bilder med 170° vidvinkel. Den har flera inspelningslägen som Slowmotion, Superlapse och Timelapse-film.

nikon-3Den ultratunna KeyMission 80 är en robust wearable -kamera för snabb fotografering av stillbilder och inspelning av filmer i stunden. Typ den där björnen som precis dök upp på cykelspåret och liknande händelser alltså. Kameran är utrustad med ett NIKKOR-objektiv för högkvalitativa bilder. Den är också utrustad med ytterligare en kamera med 4,9 miljoner effektiva pixlar och en LCD-monitor för lättagna selfies.nikon-1-4

Alla actionkameror i KeyMission-serien har stöd för SnapBridge-appen som med hjälp av Bluetooth® lågenergiteknik alternativt Wi-Fi gör det enkelt att överföra bilder och filmer. Enkelt att dela alltså.  SnapBridge 360/170-appen möjliggör även fjärrfotografering och filmredigering med KeyMission 360 och KeyMission 170.

Likt GoPro har Nikon även lanserat ett stort sortiment med tillvalsfästen och tillbehör. Remfästen för ventilerade hjälmar, bröstfästen och fästen för surfingbrädor mm.

KeyMission 170
  • Utrustad med en elektronisk vibrationsreduceringsfunktion samt stöd för 4K UHD/30p-inspelning av filmer med 170° ultravidvinkel
  • Ett robust kamerahus som är vattentätt upp till 10 m, stöttåligt till 2 m, köldtåligt till −10 °C och dammtätt. Kameran är dessutom vattentät ner till 40 m vid användning av undervattenshus WP-AA1 (säljs separat)
  • Utrustad med en mängd olika fotograferings-/inspelningslägen, inklusive slowmotion, Film + foto, Superlapse-film, Loopinspelning och Timelapse-film
  • Intuitiv och enkel att använda med ett kompakt kamerahus som enkelt kan fästas på en uppsjö av tillbehör.
KeyMission 80
  • Fantastiskt mångsidig och snabb kamera som du kan ha på kroppen, alltid redo för en snabb bild eller videosekvens.
  • Klarar plötsliga regnskurar med en vattentäthet ner till 1 m, stöttålig till 1,5 m, köldtålig till −10 °C och dammtät. En perfekt följeslagare som kan spela en aktiv roll för dig som älskar utomhusaktiviteter så som vandring, fiske, klättring eller annat äventyr.
  • Högpreseterande NIKKOR-objektiv ger överlägsen bildåtergivning. Kameran har även försetts med ett extra objektiv för snabba selfies.
  • Stöd för SnapBridge-appen för trådlös och automatisk överföring till din smarta enhet.
  • Utrustad med en mängd olika fotograferings-/inspelningslägen. Den har t.ex. timelapseinspelning för vackra videos av t.ex. stjärnhimmels skådespel samt nya funktionen ”Route-shooting”, ett läge tar kameran automatiskt tar bilder med en given intervall när du fjällvandrar eller går på tur i ett snölandskap.

Rekommenderade butikspriser för KeyMission-serien

KeyMission 360: 4990 SEK
KeyMission 170: 3990 SEK
KeyMission 80: 2990 SEK

3 responser