Annons:

Vad jag älskar det här livet!  Att få vakna upp i lugn och ro, yoga lite, gå ut och ta några djupa andetag på balkongen och hälsa världen god morgon innan morgonkaffe och frukost. Sedan ut till allt det vackra, andas, använda muskler, hjärta och lungor.

Det har varit otroligt fint väder här för att vara i början av februari med knall sol nästan varje dag. Det betyder i och för sig att det har varit väldigt lite och stenhård snö, men med ett par stegjärn och lite armmuskler går det fint ändå och jag har njutit till fullo av att få utforska en ny plats. Jag har just flyttat till Romsdalen i Norge och nu känns det som om jag skulle kunna spendera tio livstider här och fortfarande ha mer att upptäcka.  Avsaknaden av snö på lägre höjd nära hemmet har gjort att andra passet har bytts ut mot löpning. Känslan av att få springa barmark på stig och i skogen på vintern får i nuläget ersätta känslan av att åka fjäderlätt puder.

Idag blev det en utflykt till ett skidområde en bit härifrån för att kunna få bättre fäste under hudarna och kunna gå på ordentligt och få till ett bra intervallpass. VM närmar sig med stormsteg och vi är nu inne på sista veckans träning innan det är dags för avfärd mot Italien. Vi är fem tjejer som är uttagna och som ska tävla på allt ifrån sprint till en 2000 höjdmeters lagtävling och det ska bli fantastiskt kul och spännande.

Om skribenten

Skimogirls är ett kollektiv med tjejer som tycker om att vara i bergen, på vintern är det skidor med stighudar under fötterna och på sommaren i löparskor. Författarna på denna blogg är: Emelie Forsberg, Fanny Borgström, Erika Borgström och Ida Nilsson. Här kan ni följa deras tankar om idrott, prestation och vänskap. Trevlig läsning!

Liknande inlägg