Annons:

Dagarna flyter på i ett grått töcken. Jag har sett solen en dag sedan jag lämnade Mora och det har regnat på mig något varje dag.

Vilka gränser har jag då passerat. I söndags passerade jag polcirkeln. Har aldrig varit så långt norrut tidigare. Har varit i Luleå förut. Men nu har jag passerat polcirkeln och det med råge. Har nu kommit fram till Icehotel i Jukkasjärvi

Jag eller rättare sagt vi har även passerat 20000 kronor för min insamling till Hjärt- och Lungfonden. Vilket jag tycker är jättebra och kul. Jag blir inspirerad av alla er som peppar och stöttar mig.
http://egeninsamling.hjart-lungfonden.se/fundraisers/min-vag-till-kebnekaise/

Om skribenten

Viktor Ehrnholm Larsson

En cykeltur från Smygehuk i söder, till Kebnekaise i norr. Där han kommer avsluta resan med att bestiga Sveriges högsta berg. Till minne av hans far, som gick bort i hjärtinfarkt för 20 år sedan.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras