Annons:

Att dela med mig och ge till andra är en naturlig del i allt jag gör. Att få vara med och bidra till att andra ska kunna växa upp och nå sin potential är än viktigare. Mitt äventyr i maj är därför tillägnat just den skola som Göran Kropp var med och grundade i Nepal, Chyangba School.

Området som skolan ligger i drabbades av jordbävningen 2015, men den finns kvar och det är viktigt att de får fortsätta med sin verksamhet.

Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.
Mina smarbetspartners är med på olika sätt och tillsammans kan vi göra skillnad. Öven alla anmälningsavgifter till Kropp Challenge går oavkortat till samma skola i Nepal.

Hur du kan vara med!
Enklaste sättet att vara med mig i insamlingen är att swisha en gåva till +4673 089 45 77. Numret är direktkopplat till insamlingen och alla bidrag är välkomna. Namasté.

Fredrik Hjorth - Foto: Sussi Fotograf

Om skribenten

Fredrik Hjorth

Fredrik Hjorth är vid sidan om sitt jobb som managementkonsult även VD på Årets Äventyrare AB, guide på Expeditionsresor, studierektor på Adventure Academy och aktiv scoutledare. Han var den första att genomföra Kropp Challenge där han i maj 2016 cyklade från Stockholm till Nikkaluokta, lastade om från cykel till ryggsäck för bestiga berget och ta sig ut igen. Allt för egen kraft och med all packning på cykeln. Fredrik är löparen som hellre räknar leenden än kilometrar eller kilon på skivstången, och har genomfört två Ironman "Glädjen i att få vara ute och uppleva nya saker är det som jag går igång på. Tuffa utmaningar, roligt och så gott kaffe förstås.”

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras