Annons:

Hej hallå,

I helgen var det swimrun i all ära och jag är glad som tog mig runt, med min kompanion Mats Goldberg och vårat dalaflow!  Nice å få hänga med gänget en sista gång innan allas äventyr drar igång.

image

Direkt från Stockholm flög jag upp till Kiruna, har varit och packat om, lämnat utrustning på ICEHOTEL och sedan bar det av mot Karesuando med en go vän och sponsrad biltur upp!

image

Där mötte vi Thomas Seppola på North Experience som hittat mitt äventyr via sociala medier och ville hjälpa mig i början på mitt äventyr. Han och företaget opererar med turer i norra Norge, Sverige och Finland och han har hjälpt andra äventyrare på deras färd förr. Otroligt gästvänlig! Har redan förstått att naturen kommer göra mycket, men intryck av folk jag möter på vägen – desto mer!

image

Så igår packade vi ordenligt, stämde av det sista med säkerhet och min SPOT och synka packningen på North Experience HQ i Skibotn samt njöt av en ”sista middag” till kvällen.

image

 

Nu är det brunch sen drar vi mot Kilpisjärvi och båten till Treriksröset,  så är planen sikte mot Pältsa över pältsapasset!

Jag är nog lite ”omedvetet” nervös men längtar ut i fjällen ordentligt! Det börjar verkligen nu 🙂 som jag längtat!

Min film från Hell Week och Hardangervidda blev klar här i dagarna också, går att se här: Hell Week á la Adventure Academy 2016, Hardangervidda Norway klicka på de tre prickarna och välj 1080 kvalité, den ger mycket god energi 🙂

Ha det gött och följ gärna ”freedalance”  på instagram och facebook, då blir jag glad 🙂 tänkte uppdatera från en plats där tre länder möts idag!

Kram kram!

Fridens liljor,
Frida Benedikt

Om skribenten

"Äventyr för mig handlar nog mest om att komma utanför sin trygghetszon, där man växer av att försöka. I Nepal jobbar jag som svensk reseledare (åt Far Away Adventures) för svenska grupper på vandringar och rundresor, och umgås med mina nepalesiska vänner på vandringar och paddlingar m.m. Jag går nu Adventure Academy, class of 2016 och i sommar kommer jag under tre månader, på olika äventyrliga sätt, ta mig igenom hela Sverige från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder" - Frida Benedikt aka Freedalance

Liknande inlägg