Annons:

För ca ett år sedan stod jag på ett par rullskidor dragandes en barnvagn bakom mig och hade precis påbörjat en 400 mil lång rullskidstur över Australien. Det var högsommar och temperaturen steg över 50 grader där jag stod under den gassande solen på den kokheta asfalten. Hur hamnade jag här!? Hjälp vad flummigt det kändes, men det var en dröm som bara var tvungen att bli genomförd.

Jag heter Marcus Aspsjö, är 25 år från Lidköping och kallar mig själv för äventyrare. Eller ja, det beror vem som frågar. För att göra en längre historia kort så brukar jag oftast svara; sjuksköterskestudent, vilket stämmer bra det med. Just nu satsar jag på två karriärer. En karriär inom vården och en karriär ute i världen. Jag älskar den kontrasten!

Jag tycker att det ska bli jättekul att börja blogga här på Outside! 😀
Här kommer jag att blogga om mitt förstnämnda karriärsval, om äventyraren Marcus Aspsjö. I min blogg vill jag ta med dig som läsare mot nya mål och spännande äventyr som händer i mitt liv. Kanske kan jag lyckas inspirera en och annan person med.

2017 kommer att bjuda på en mängd äventyr, stora som små. Dessa kommer att avslöjas allt eftersom. Jag är ruskigt taggad i alla fall, det kan jag avslöja! 😀

För att ge dig en liten uppdatering på vad jag åstadkommit hittills så ”droppar” jag de äventyr jag gjort:

* Cykelresa Sverige – Tanzania
* Vandrat kust till kust över Island
* Paddlat kajak till Svarta havet
* Vandrat över Indien
* Åkt rullskidor öst till väst över Australien

För tillfället håller jag även på att genomföra ett äventyr i månaden under ett års tid. Jag har genomfört sex äventyr sedan juli månad och har (för den som är snabb i huvudet) 6 äventyr kvar. Jag kommer berätta mer om allt snart nog! 😀

Så, nu är bloggen igång.. hjälp, vad ska jag skriva om i nästa inlägg?!

Något äventyrligt kan jag lova!
Ni kan även följa mig på min instagram: @marcusaspsjo

FRED!

Om skribenten

Marcus Aspsjö, en av de yngsta äventyrarna Sverige har att erbjuda. Med sina 25 år har han dock genomfört en hel del, både större samt mindre äventyr. Hans äventyrarkarriär startade då han hoppade på sin cykel hemma i Lidköping och cyklade ner till Tanzania. Över berg, jagad av vildhundar, hamnade mitt i en revolution, korsade stekheta öknar, fick amöba, korsade världens kanske tuffaste cykelland, genom stamkrig, undslapp precis ett terrorattentat. Skulle detta vara avskräckande? Tvärtom så är äventyr numera en livsstil för denna grabb. Sedan dess har han vandrat över Island, paddlat kajak till Svarta havet, vandrat över Indien och åkt rullskidor över Australien. Vad väntar här näst? En hel del! Allt kommer du kunna läsa om här i bloggen.

Liknande inlägg

2 responser