Annons:

Viktor Ehrnholm Larsson heter jag och med start imorgon kommer jag gästblogga här i några veckor.

14:e februari för 20 år sedan gick min pappa bort i hjärtinfarkt, endast 47 år gammal. Hans tid tillsammans med oss blev alldeles för kort. Till hans minne så här 20 år senare, inte en dag utan saknad, har jag startat en insamling till Hjärt- och Lungfonden. En insamling som kommer att följa min resa genom Sverige.

Med start den 6 juli kommer jag att cykla genom Sverige. Från Smygehuk i söder, till Kebnekaise i norr. Där jag kommer avsluta resan med att bestiga Sveriges högsta berg. Det här är något jag har velat göra väldigt länge, och nu är det dags.

Hjärt-kärlsjukdom är den vanligaste dödsorsaken idag. Både i Sverige och i världen. Tillsammans kan vi göra skillnad, att genom forskning minska sjukdomar och dödsfall pga. just Hjärt- och kärlsjukdomar.

Välkommen till min resa genom Sverige. Inget skulle ge mig mer motivation och inspiration under denna resa, än ditt bidrag, som du kan lämna här

Om skribenten

Viktor Ehrnholm Larsson

En cykeltur från Smygehuk i söder, till Kebnekaise i norr. Där han kommer avsluta resan med att bestiga Sveriges högsta berg. Till minne av hans far, som gick bort i hjärtinfarkt för 20 år sedan.

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras