Annons:

Tänk dig en tung men välbehövligt ergonomisk rygga på dig, tighta läderkängor kring fötterna och en lätt kylande bris som smeker ditt ansikte. Du öppnar ögonen och kollar ned. Under dina fötter möts tre länder. Ack den otroliga omgivningen, vidder av fjällandskap. Nu har du bara tre månader och femtioelva olika äventyrliga etapper att få erfara för att ta dig hela vägen ned till Smygehuk i söder.

Frida-2

Avslutningsvis i Jukkasjärvi med Lemmel Pimpel Open-tävling och besök från bl.a AA-2016 och deras camping

Det är det här jag är på väg att måla mig in i – upplevelserna.Det är faktiskt ganska svårt att förklara vad det är jag ska genomföra i sommar i en kort mening.

Jag gör i alla fall ett försök: På olika äventyrliga sätt skall jag ta mig igenom Sverige från norr till söder, under tre månader.

Med andra ord:

* jag ska ta mig genom Sverige från norr till söder.
* jag ska ta mig fram på olika äventyrliga sätt, såsom; vandring, cykling och paddling i olika etapper.
* jag ska göra det under tre månader i sträck.

* jag ska vara stolt och visa Sverige och kicka ned mycket vad jantelagen heter!

Det här kommer i vissa stunder bli galet horribelt så klart, kul med motstånd, men tänk så fantastiskt jag kommer få det!

För att förklara en sak med Adventure Academy (AA) så skall var och en av deltagarna genomföra sitt eget äventyr, med en partner eller familj etc.

Men alltså – att alla kursdeltagare genomför sitt eget drömäventyr.

Så förbereder AA oss med kurser och träffar för att känna oss säkra och kittade inför våra äventyr!

För att ni skall hänga med ännu enklare och få använda fler sinnen om vad vi och jag håller på med, så gå in och prenumerera på min youtube-kanal: freedalance, (https://m.youtube.com/user/fridabenedikt) för större perspektiv. Jag håller på att kämpa på att från att aldrig rört ett videoredigeringsprogram till att bli en Oscarsbelönad filmredaktör också, eller så… challenge!

NEWS: Jag har precis landat hemma i Dalarna med avstickare till Stockholm, då jag för några få dagar sedan avslutat säsongen i Jukkasjärvi! Man går som i en dvala, och för er som känner mig så är det sant: Haha! Jag kan också vara trött! Lite så är det.

Just i dagarna börjar etapperna och rutterna bli spikade i form av datum, farkost, osv hela vägen ned till Skåne. Så inlägg: “En förklaring: Frida’s olika äventyr genom Sverige sommaren 2016 – del två” bli en mer djupdykning i de olika etapperna, i framtida inlägg!Så, nu ska jag iväg och klättra med Adventure Academy, ska bli grymt å träffa alla igen!

Frida-1

AA-2016 gänget

Följa:
“freedalance” på Instagram, Facebook och YouTube.
Peace/Frida

Om skribenten

Freedalance

"Äventyr för mig handlar nog mest om att komma utanför sin trygghetszon, där man växer av att försöka. I Nepal jobbar jag som svensk reseledare (åt Far Away Adventures) för svenska grupper på vandringar och rundresor, och umgås med mina nepalesiska vänner på vandringar och paddlingar m.m. Jag går nu Adventure Academy, class of 2016 och i sommar kommer jag under tre månader, på olika äventyrliga sätt, ta mig igenom hela Sverige från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder" - Frida Benedikt aka Freedalance

Liknande inlägg

En respons

  1. romycoome

    Propecia Regrow Further Hair [url=https://agenericcialise.com/]cialis generic[/url] Test Kamagra Cialis Same Day Delivery Candain Drug

    Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras