Annons:

Hejsan era “njutomhusare”!

Tiden springer fram och björkarna börjar slå ut här i Dalom med sin limegröna fluffighet längs cykelvägar, paddelstråk och på promenader i blandskogar!

Likt vårens blomstring så blommar det mycket var dag i planeringen och förberedelser hos Freedalance!

Träning teknik havspaddling


Träning långdistanscykling

Senaste veckorna har det varit; träning på diverse etapper, träffar och utbildningar med kursarna, skrivning av projektplan och riskanalyser som nu äntligen är inne på “rättning”, även fast det är ett levande dokument så rutar jag nu in mig i ett schema med upplägg av alla mina etapper. Väldigt behövligt som ni kommer märka då det är mycket logisitik som ska lösas med all utrustning etc. Öppen person som jag är presenterar jag upplägget direkt ur mina dokument, varsågoda:

 

Planering upplägg etapper sida 1-2

Eftersom jag ska sprida ord, framgång, missöden, galenskaper och naturfilosofering på min färd via min YouTube-kanal, så har jag såklart börjat träna på att göra videos om mina och adventure academy’s förberedelser. Ni är hjärtligt välkomna att hänga med just på detta bästa sätt genom att följa klippen, tanken är att(“jag skall härmed…”) lägga upp en video per etapp med svenskt tal med engelsk text. Jag är ovanligt nog lite nervös att presentera senaste videon om de 2 veckor som varit med upplägget och lite intima matnyttigheter, ta en titt, (glöm för skogstrollens skull inte klicka på de tre prickarna och välj 1080 i kvalité på klippet för bästa upplevelse):

För att hänga med i mina svängar så postar jag en del på min facebook och instagram vid namn “freedalance”, här om dagen presenterade jag vinnaren av flottäventyret och det såg ut såhär:

Vinnare av flotteturen! Grattis Jenny!

Avslutningsvis på detta blogginlägg kring förberedelser så kan jag berätta att det sved en hel del att skriva budget på äventyret, även om jag vet att jag kommer få otroligt mycket användning för utrustningen i framtiden, därför vill jag än en gång hylla sponsorer och vänner som levererar, livet utan er vore som en platt och torr värld utan berg, floder, skog och gravitation men nu finns ni och får endorfinerna att flöda bara av tanken på er!

Följa:

“freedalance” på instagram, facebook och YouTube.

#freedalancethroughsweden

Fridens liljor,

/ Frida

Cyklade och mötte upp samt luncha med Fredrik Hjorth (kollega på Outside) på hans färd till Kebnekaise

Cyklade och mötte upp samt luncha med Fredrik Hjorth (kollega på Outside) på hans färd till Kebnekaise

Om skribenten

"Äventyr för mig handlar nog mest om att komma utanför sin trygghetszon, där man växer av att försöka. I Nepal jobbar jag som svensk reseledare (åt Far Away Adventures) för svenska grupper på vandringar och rundresor, och umgås med mina nepalesiska vänner på vandringar och paddlingar m.m. Jag går nu Adventure Academy, class of 2016 och i sommar kommer jag under tre månader, på olika äventyrliga sätt, ta mig igenom hela Sverige från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder" - Frida Benedikt aka Freedalance

Liknande inlägg