Annons:

Årets upplaga av filmfestivalen Elixir bjuder på episk cykling, förtrollad surf, syrefattiga bedrifter och klättring utöver det vanliga. Som bäddat för en inspirerande och grym kväll, precis som vanligt alltså.

Föreställningar
12 april kl 19.00 på Draken i Göteborg
13 april kl. 19.00 på Skandiabiografen i Stockholm
14 april kl. 19.00 på CNEMA i Norrköping

Vi lottar ut två biljetter till valfri föreställning.  Skicka ett mejl till tavling@outsidesweden.se och berätta vad du skulle vilja läsa om på outsidesweden.se (genom att tävla så anmäler du dig även till vårt nyhetsbrev)

 

A line across the sky
Fitz Roy traversen i Patagonien har länge varit omöjlig för världens alpinister. Det är sex toppar med stenhård klipp- och isklättring. Klättrarna Alex Honnold och Tommy Caldwell var de första att klara av utmaningen.


Kvinnan som ville bli högst och djupast i världen

Annelie Pompe är en av få människor i världen som bestigit Mount Everest och tagit djuprekord i fridykning. Under fyra år följde filmarna Emil Sergel och Sebastian Näslund henne för att lista ut varför hon blev som hon blev.


Unreal

En film för de som vill fly vardagen och drömma sig bort. Fantastiskt fint foto och kreativ cykling garanterar en kittlande känsla i magen.


Faroes: The Outpost vol. 2

Några av världens bästa surfare åker på en expedition till Färöarna för att upptäcka en ögrupp med magisk natur och märkliga seder.