Annons:

Hallå där ute,

Nu är det bara 2 veckor kvar tills mitt äventyr startar och det märks! Dagarna känns som man gör allt och ingenting för man vill få så mycket gjort, känner ni igen det? Oooh, det ska bli så skönt att komma ut, att stå där när allt drar igång vid Treriksröset, har en känsla av att allt kommer flyta på i en helt annan takt då, min takt!

Förra veckan var vi ut med Adventure Academy till Domarudden och fick träffa personer som Jonas från Hanwag, Andreas Karlsson från Fjällräven, Erik från Brunton och Primus, Jocke från Primus, en Fredrik Erixon som läxa upp oss och Peter Persson som visa vägen längs Roslagsleden. För att förbereda oss in i detalj kring utrustning framförallt!
Erixon är bra på överraskningar, typ rätt ofta, så vi fick även träffa en naken Nicklas Lautakoski, tidigare elev på Adventure Academy, som visade en förhandsvisning av hans utmaning “Naked and Afraid” som han varit med på genom Discovery Channel. Från full utrustningstänk till ingenting! Är det inte kontraster vi lever för va?

Eftersom jag frivilligt tog mig hela vägen till Fjollträsk så hann jag med att bli tilldelad mina priser efter videotävlingen på Vildmarksmässan från Expeditionsresor, ett tält som hederlig staffettpinne efter Fredrik Hjorths lyckade uppdrag med Kropp Challenge. Samt andra gobitar från min mentor Ola Skinnarmo. Jag har precis fått klart en video som visar hur veckan sett ut:

Det är så kul nu för tiden, för vanligtvis tycker folk att jag verkar så loj och avslappnad typ som mitt gäddhäng, men dessa dagar är jag lite på helspänn, vi ska ju tamejtusan iväg på Hells Week i Hardangervidda, Norge. Drar idag och såhär såg det ut igår innan all packning slängdes ned i nyinköpta RYGGSÄCKEN, som jag så fint fick lära mig att det heter av Ola, tycker det duger bra med ordet väska? Haha, jag lär mig!

Packning inför Norge

Följa:
“freedalance” på instagram, facebook och YouTube.
#freedalancethroughsweden
Tjingeling ha det king!

/ Frida

Om skribenten

"Äventyr för mig handlar nog mest om att komma utanför sin trygghetszon, där man växer av att försöka. I Nepal jobbar jag som svensk reseledare (åt Far Away Adventures) för svenska grupper på vandringar och rundresor, och umgås med mina nepalesiska vänner på vandringar och paddlingar m.m. Jag går nu Adventure Academy, class of 2016 och i sommar kommer jag under tre månader, på olika äventyrliga sätt, ta mig igenom hela Sverige från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder" - Frida Benedikt aka Freedalance

Liknande inlägg