Annons:

I början av februari lanserar Thule nästa generation av världens mest sålda multisportvagn. De fyra nya modellerna heter Thule Chariot Sport, Thule Chariot Cross, Thule Chariot Lite och Thule Chariot Cab.

(Alla bilder nedan är på Thule Chariot Sport)

Grundtanken med Thule Chariot är att göra det möjligt för aktiva familjer att njuta av årets fyra årstider tillsammans med barnen. Cykla, promenera, springa eller åka längdskidor, allt funkar med Chariot.

Thule Sport

Nu har Thules produktutvecklingsteam sett över Chariot-serien liksom konkurrenterna på marknaden. De har testats och förbättrats och funktioner har adderats. De har sett över både exteriör- liksom interiör design. Exempelvis volymen på vagnarna hopfällda, bättre stöd för huvudet och ett bra liggläge. Den exteriöra designen i nya Thule Chariot visar tydligare de skyddande aluminiumramarna. När det gäller den interiöra designen har man använt kunskap från det amerikanska designteamet som jobbar med Thules väskor av olika slag, bland annat för att göra det enklare att byta ut och underhålla tygpaneler i vagnarna.

Thule Chariot Sport är kanske den mest maxade i sammanhanget och är en träningspartner och multisportvagn som gör det enkelt att vara aktiv utomhus med barnet året runt. Den har skivbromsar, ställbar fjädring, liggläge i vagnen, solskydd och möjlighet att ta bort fönstren i ”cockpit”. Vadderade säten som är lätta att hålla rena och torka av. Det finns också möjlighet att sätta dit ett extra lastutrymme – ”XL Cargo space” och som enkelt också tas bort innan en löprunda.

Cykelkit och promenadkit (hjul för promenader) ingår. Skidkit och löparkit kan köpas till separat.

 

Pris för Thule Chariot Sport 1 (plats för ett barn): 11 999 kr

Pris för Thule Chariot Sport 2 (plats för två barn): 12 999 kr

2 responser