Annons:
Ett resultat av ett möte på Vildmarksmässan. Vid det här laget (efter en vår med Mt Kilimanjaro, Sahara Marathon med mera) var min partner in crime inte helt nöjd med att bara se mina äventyr via Instagram så denna gången hängde han också med på äventyr. Det visade sig vara en hit! Managern från Elite i Hong Kong tyckte att han hade the looks för att tjäna feta pengar som modell i Tyskland.

Vad vi gjorde? Vandrade framför kameran i Hong Kong tillsammans med ett fantastiskt engagerat team från Fjällräven. Kollektionen vi fotade kommer ut S/S 2017 och jag kan ju säga att jag är riktigt nyfiken på bilderna för miljöerna var helt magiska och det jag sett av kamerateamets tidigare verk är riktigt skarpt! Jag åker mer än gärna tillbaka till Hong Kong och vandrar eller springer vid tillfälle. Leden vi vandrade heter MacLehose Trail och är en del av det nya Fjällräven Classic Hong Kong.

Om skribenten

Innovationsvetare och Fjälledare med passion för att springa långt. På Outside Sweden bloggar Amanda om en bransch i förändring, fjällsäkerhet, kärlek till naturen, prylnörderi och lite annat smått och gott. Vill bjuda dig som läsare på inspiration, fördjupad kunskap och utmana till nya tankar. 

Liknande inlägg