Annons:

På lördag är det dags för andra VC, vi har flyttat 1,5 timme från Andorra till Frankrike och gör väl inte så mycket på dagarna. Vi bor i ett litet hus som när man kliver in i hamnar man rätt i slutet på 60- början på 70 talet. Charmigt. Och inget WIFI!

Det är ganska skönt. Inget slösurfade, och mycket masserande, läsande och pod lyssnande. Jag har lite gratis 3G så jag kollar in ibland på Instagram och uppdaterar oss på väderprognosen. Nu ser det ut som att det ska snöa och blåsa på lördag vilket inte bådar gott för individuella tävlingen. Risken är att de tar bort de vackta längre uppförsbackarna och utförslöporna och istället gör fler varv i skogen. Kul med puder men för min del gillar jag de längre upp- och utförs partierna där jag känner mig lite säkrare. Lite mindre stress med byten, på och av ed stighudar etc.

Och på tal om det. Sprint på söndag! Jag gillar verkligen sprint, men jag har en del att träna på när det gäller byten.

Nåväl. Nu sitter vi på ett litet cafe vid backen, Ida är ute och kör puder i pisten, Erika ska ut och träna lite byten, Fanny ska ut och springa en sväng, och jag ska väl mest bara vila. Och äta Snickers!

Hej så länge!