Annons:

Addnature och Bikester öppnar en gemensam konceptbutik i Stockholm den 1 april.  Öppningshelgen spetsas med tävlingar och aktiviteter. Inte bara i butiken utan även i stora delar av Stockholm.

Med en ny gemensam butik är tanken att bredda utbudet och ge bättre service. ”I butiken på Birger Jarlsgatan kommer vi att erbjuda ett urval av Bikester.se stora sortiment av cykelkläder och cykeltillbehör till försäljning direkt i butiken. Vi kommer också ha ett showroom för cyklar i butiken så att kunderna kan klämma och känna på de olika modellerna. Vid köp levereras cyklarna direkt hem till kunden”, säger Calle Ringborg på Addnature.

Öppningen av den nya butiken i Stockholm kantas med event, tävlingar och aktiviteter med start på måndag i öppningsveckan.

• ÖPPNINGSVECKAN – MÅNDAG TILL FREDAG. Traditionell skattjakt efter gömda cykelnycklar runt om i stan. Ledtrådarna presenteras på Bikesters instagram. Varje dag i öppningsveckan, måndag till fredag, kommer en nyckel till en cykel gömmas någonstans i Stockholm. De fem som lyckas klura ut ledtrådarna och hittar nycklarna får hämta ut varsin ny cykel – en Fixie Inc. – lördagen i öppningsveckan.

• ÖPPNINGSDAGEN 1 APRIL. Get dressed for Adventure! När butiken öppnar på Birger Jarlsgatan 43 firar vi det med att ge de tio första kunderna i kön som kommer i bara underställ en minut inne i butiken för att bättra på sin klädsel och fritt plocka mellanlager och skalkläder. Missa inte det! Get dressed for Adventure! Ta på dig understället och kom i tid! Regler och förutsättningar presenteras på plats i butiken för de 10 som får chansen.

• LÖRDAG 2 APRIL. Slutligen gäller det att ha lite extra koll på The North Face Explorers som tagit sig till stan.  Under lördagen kommer ett gäng Himalayan Explorers att dra omkring på gatorna runt vår nya butik. Den som hittar Äventyrarna, har chans att vinna prylar ifrån The North Face. Mer information via instagram och Facebook. #SpotTheExplorer;#NeverstopAddnature; #Neverstopexploring

 

Mer information på instagram @addnature och @Bikester.se. Samt på respektive facebooksidor

Om skribenten

Chefredaktör

Liknande inlägg